Green weekend list 3-5 januari: ruilevent en thriften in de IJhallen

Amsterdam weekendguide: De IJhallen in Amsterdam Noord: de grootste vlooienmarkt van Europa.

Ruilend en thriftend het nieuwe jaar 2020 in

Kringloop-gelukzoekers kunnen met een knal het jaar in, want dit weekend is het weer tijd voor de grootste rommelmarkt van Europa in de IJhallen in Amsterdam-Noord. En daar kan eigenlijk niets tegenop. Verder kun je kleding ruilen en laten opfluffen, want naaiatelier De Steek (A’dam West) viert zaterdag haar eerste verjaardag.

Grootste vlooienmarkt van Europa

Als je in de IJhallen bent geweest, dan is je leven af. Want dit is de echt de shit! Beter dan dit wordt het niet. Zowel op zaterdag als op zondag kun je vijfhonderd kramen afstruinen op zoek naar tweedehands schatten voor een prikkie. Dat maakt dus ongeveerd duizend omdat de meeste kraamhouders niet twee dagen staan.

Het geheim van de IJhallen

Wat de meeste mensen niet weten is dat er early bird tickets bestaan. Voor 9 euro mag je als eerste naar binnen om 6.15 uur en waan je je als eerste tussen al het kringloop goud. Als je dit op zondag doet, dan kun je het weer compenseren met je eventuele parkeerkosten (want op zondag is het tot 12.00 uur gratis parkeren op de Werf). Dusss…Not just a pretty face ;).

Meer weten?

Meer informatie over data, prijzen en openingstijden van de IJhallen: https://ijhallen.nl/

Meer informatie over ruilen en upcyclen bij de Steek, check het Facebook-event.

Photo credits: Nichon Glerum, IJhallen.

Een gedachte over “Green weekend list 3-5 januari: ruilevent en thriften in de IJhallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s