3x zo koopt een slimme tweelingmoeder tweedehands kinderkleding

Eeneige tweeling in mix & match outfit. Tweedehands koopjestips voor tweelingmoeders.

Mooie tweedehands kinderkleding scoren is een sport. Pas echt topsport is het als je een tweeling hebt en je ze het liefst in mix & matchende outfits steekt. Want hoe leuk (en praktisch) is dat! Kunnen anderen ze ook een beetje uit elkaar houden en zo ;). Maar waar begin je om deze passende outfits tweedehands te scoren én voor een leuke prijs? Mijn recycle vriendin @twinmama_relax deelt haar gouden tips.

Mix & Match?

Want wacht even. Voor niet tweelingmoeders heeft dat wel een beetje meer uitleg nodig. Mix & match is dus écht iets anders dan een tweeling in twee identieke outfits steken. Bij mix & match kies je dezelfde outfits, maar bijvoorbeeld net even in een andere kleurstelling. Dat is dus best een zoektocht, want lang niet elk kinderkledingmerk doet hieraan. Het aanbod op de tweedehandsmarkt is dus schaars :).

Tip 1: zoek een Marktplaats-moeder met een oudere tweeling

Het makkelijkste is om een tweelingmoeder te vinden op Marktplaats die een oudere tweeling heeft, met jouw smaak én dan eentje die dus ook nog eens van mix & match houdt. Ze zijn er wel, maar niet altijd even super eenvoudig te vinden. Zodra je beet hebt, dan kun je natuurlijk wel meteen (veel) mooie spullen overnemen. Een goede zoekterm is bijvoorbeeld ‘tweeling + kledingmaat’.

Tip 2: stel Marktplaats alarm in en heb geduld (héél veel geduld)

Ga eigenhandig op zoek naar mix & match items en stel een alert in op Marktplaats. Zo kun je het setje met hulp van twee losse verkopers ook bij elkaar krijgen. Een goed voorbeeld zijn Bergstein regenlaarzen die kun je via een alert snel bij elkaar zoeken in de juiste maat en juiste kleur.

Tip 3: denk vooruit

Door een aantal maten vooruit te denken en alvast tweedehands in te slaan, maak je het jezelf ook makkelijker om setjes te maken.

Volg deze leuke tweelingmama op Instagram

@twinmama_relax is een sportieve tweelingmama met drie kids. Op Instagram deelt ze haar avonturen met tweeling Jim & Rover en hun dochter Sammie.

Photo credtis: @twinmama_relax.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s