Zoeken

Boekhoudgids voor startende ondernemers

Misschien ben je al een tijdje aan het ondernemen, of wellicht staat je initiatief nog in de kinderschoenen en is er zelfs nog helemaal geen inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Hoe dan ook, met deze gids helpen we je graag op weg met de administratieve kant, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent: van jouw idee een succes maken! Want zeg nou zelf, het is toch een lekker idee als de administratieve basis helemaal op orde is. Kortom, met behulp van deze gids heb jij alles in handen om de boekhouding van je bedrijf goed in te richten, goeie gewoontes aan te leren en we delen als bonus ook nog hoe je het ondernemen een tikkie bewuster kunt doen. We got you!

Aangenaam!

Deze gids hebben we geschreven samen met Marcel Huting. Marcel is belastingadviseur en ondernemer. Hij heeft zijn eigen kantoor in Veenendaal: Huting Belastingadvies & Administratie. Hij doet de administratie en belastingaangifte van uiteenlopende bedrijven en particulieren in heel Nederland, want veel gaat digitaal. Hij helpt mensen op weg of als je het helemaal niet ziet zitten, dan neemt hij de hele boel van je over. Dat doet hij natuurlijk niet allemaal zelf. Gelukkig heeft hij een gezellig team waarop hij kan bouwen.

Marcel: ‘De administratie is de basis van je bedrijf en de basis van je belastingaangifte. Zonder dit overzicht kun je geen goede (management)beslissingen nemen, je kunt belastingvoordelen mislopen – zonde – en je kunt voor onaangename verrassingen komen te staan zoals een onverwacht hoge belastingaanslag of een boete van de fiscus bij fouten. Kortom, neem je boekhouding serieus en laat je helpen als je tegen dingen aanloopt.’

Een e-gids kun je eenmaal aangekocht niet cancelen of retourneren. Lees meer hierover in ons verzend- en retourbeleid.

Let op: de downloadlink is beschikbaar tot zeven dagen na aankoop! Sla na aankoop de gids op een veilige plek op.

 13,50

Dit zeggen anderen over het duurzame lifestyle boek Niks nieuws:

Boekhoudgids voor startende ondernemers

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: