Zoeken
Pain du Jardin vegetarisch lunchen Utrecht

Duurzame lunchtent in Utrecht: Pain du Jardin

Jááá! Eén van onze favoriete duurzame restaurantjes in Utrecht – Le Jardin – heeft een broodjeszaak en daar zijn we heel blij mee. Loop je binnenkort in Utrecht met trek? Dan weet je waar je moet zijn: bij Pain du Jardin op de Mariaplaats dus.

Pain du Jardin: het beste van restaurant Le Jardin op een broodje

Lunchen of dineren bij restaurant Le Jardin – dus niet de lunchzaak – betekent in de watten gelegd worden. Dat kon je hier al lezen. Verwacht een avondvullend programma Franse klassiekers met groenten in de hoofdrol, een geweldige wijnpairing en een vriendelijke service. Dit noemt Le Jardin ‘groentenomie’, oftewel hogere kookkunsten met groenten in de hoofdrol. Kortom, echt een avondje uit voor iedereen die graag het leven viert en bijzondere culinaire ontdekkingen doet. Het is dus niet bepaald een plek die je ‘even’ of ‘zomaar’ bezoekt. Die drempel is best jammer, want het eten bij Le Jardin is zo geweldig en bijzonder, daar wil je vaker van genieten!

Vegetarisch lunchen in Utrecht bij Pain du Jardin.

Betaalbaar en duurzaam lunchen in Utrecht

En daarom zijn we zo blij met het nieuwe concept van oprichter Lars Mooren: Pain du Jardin. Heerlijke lunchbroodjes – take-away – met daarop al het goede uit het restaurant. Net als het keuzemenu in het restaurant beweegt de lunchkaart met de seizoenen – en wat er dagvers beschikbaar is – mee. Kortom, het beste van dit toprestaurant kun je nu proeven op een broodje. En de prijs valt heel erg mee! Voor minder dan tien euro kun je al zo’n bijzonder broodje scoren.

Waar kun je dit afhalen? Gewoon op de Mariaplaats pal naast het restaurant. Ga op zoek naar een opvallend wit en blauw pand aan het plein met een gezellig Frans terras en je hebt het gevonden! À bientôt!

Bekijk meer over deze duurzame lunchtip.
Adres: Mariaplaats 42, Utrecht.

Meer duurzame eettips

Photo credits: thegreenlist.nl.

Share

Foto van Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.
Foto van Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.

gerelateerde artikelen

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat thegreenlist.nl een kleine commissie ontvangt als je via deze link iets koopt, meestal is dat tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie: jij krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop ons uitzoekwerk – waar we het liefst nog heel lang mee doorgaan. Wij linken alleen naar producten en sites waar we fan van zijn of achter staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: