Zoeken
Valk Exclusief zaalverhuur

Bedrijfsevent? Ga voor een duurzamere locatie bij Valk Exclusief

Bij thegreenlist.nl brengen we je ook graag op ideeën om het ‘op de zaak’ een tikkie groener en bewuster te doen. Staat er een bedrijfsevenement voor de deur? Kies dan een plek waar al je collega’s makkelijk kunnen komen, waar de elektrische auto’s opgeladen kunnen worden, waar genoeg vegetarische opties zijn bij de lunch en waar serieus werk wordt gemaakt van voedselverspilling voorkomen. Kortom, ga voor een locatie met een Green Key-keurmerk, zoals Valk Exclusief Hotels dat door de Sustainable Brand Index is uitgeroepen tot meest duurzame hotelketen.

Duurzame zaalverhuur voor je bedrijfsuitje

In samenwerking met Van der Valk

Zie je een toekan, dan denk je ‘Van der Valk’. Iedereen is opgegroeid met deze Nederlandse hotelketen – ze bestaan al 150 jaar, maar dat ze ook voorop lopen op het gebied van duurzaamheid, weet niet iedereen. En dat terwijl ze zijn uitgeroepen tot meest duurzame hotelketen van Nederland, het prestigieuze Green Key-keurmerk dragen én een duurzaamheidsbeleid hebben, waar veel hotels en vakantieparken nog wat van kunnen leren. Had je niet gedacht hè? Bij een Van der Valk kun je dus met een gerust hart slapen, eten en ontspannen, maar het is ook een perfecte plek voor een zakelijk event. Ga voor de zaalverhuur van Valk Exclusief en je weet dat je een fijne én duurzamere keuze maakt.

Een binnen- en buitenlocatie van Valk Exclusief.

Zakelijke event organiseren bij Valk Exclusief

Wat kun je verwachten als je kiest voor een zakelijke eventlocatie bij Valk Exclusief? Dit is de luxere tak van het Van der Valk concern met net even dat beetje extra, zowel in interieur, service als faciliteiten.  We sommen het even voor je op!

  • Elektrische laadpalen: voor degenen die met elektrische auto’s komen, zijn er volop laadmogelijkheden, handig. Zo komen je collega’s niet met een lege accu te zitten na een dag vol meetings of netwerksessies.
  • Lokaal en biologisch eten: een duurzame locatie betekent ook bewuste catering. Bij Valk Exclusief kun je rekenen op seizoensgebonden, lokale en biologische gerechten. Bovendien staan er altijd voldoende vegetarische en veganistische opties op het menu.
  • Voedselverspilling verminderen: wist je dat Valk Exclusief zich actief inzet tegen voedselverspilling? Wat overblijft, wordt vaak gebruikt voor biogasproductie, wat helpt om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.
  • Groene stroom: alle hotels maken gebruik van 100% groene energie, opgewekt uit duurzame bronnen, wat bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot.
  • Waterbesparing: met slimme technologieën zoals waterbesparende kranen, toiletten en douches, zorgen de hotels voor een verminderd waterverbruik zonder dat het ten koste gaat van het comfort.
  • Green Choice-programma: hotelgasten kunnen ervoor kiezen om hun kamer minder vaak schoon te laten maken. Dit bespaart water en energie, en voor elke keer dat deze optie wordt gekozen, plant Valk Exclusief een boom. Wij zeggen: doen!
  • Duurzaam transport: naast laadpalen voor elektrische voertuigen, gebruikt Valk Exclusief aerodynamische vrachtwagens voor intern transport, om de CO2-uitstoot te verminderen.
  • Duurzaam bouwen en renoveren: Valk Exclusief heeft meerdere hotels met de BREEAM-certificering, een internationale standaard voor duurzame bouw en exploitatie, waarmee ze zich onderscheiden op het gebied van energie-efficiëntie en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Bij renovaties en nieuwbouwprojecten worden zoveel mogelijk circulaire en duurzame materialen gebruikt, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact.
  • Green Key-keurmerk: alle Valk Exclusief hotels hebben, als onderdeel van de hotelketen, het prestigieuze Green Key-keurmerk, een internationaal erkend certificaat dat wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge milieueisen.

Klaar voor een duurzaam bedrijfsevent bij Valk Exclusief?

Kortom, bij Valk Exclusief kun je een bedrijfsevent organiseren dat niet alleen luxe en comfort biedt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Of het nu gaat om een conferentie, teambuilding of een productlancering, je kiest voor een locatie die net zoveel geeft om het milieu als jij. Fijn toch? En als je collega’s nog niet helemaal om zijn, kun je ze met deze locatie hopelijk een beetje inspireren. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek de website van Valk Exclusief en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het organiseren van een groener event.

Meer duurzame businesstips

Photo credits: Valk Exclusief.

Share

Foto van Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.
Foto van Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.

gerelateerde artikelen

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat thegreenlist.nl een kleine commissie ontvangt als je via deze link iets koopt, meestal is dat tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie: jij krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop ons uitzoekwerk – waar we het liefst nog heel lang mee doorgaan. Wij linken alleen naar producten en sites waar we fan van zijn of achter staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: