Zoeken
Custtom duurzaam cadeau-idee

Custtom: ‘made in Holland’ foto op canvas

Verjaardagen en feestdagen blijven een uitdaging als je duurzamer wilt leven. Cadeautjes… wat een dilemma! Zeg je als jarige dat je geen wensen hebt, dan bedenken jouw gasten vaak zelf iets. En voor je het weet, zit je weer met spullen of lekkernijen die niet bepaald milieuvriendelijk zijn. Dus, wat is dan wél een leuk en duurzaam cadeau om te geven of te vragen? Een herinnering die blijft! De foto’s op linnen van het Nederlandse Custtom – helemaal made in Holland – zijn een origineel en duurzaam cadeau-idee. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het perfecte plaatje kiezen!

Duurzamer cadeau-idee: foto op canvas

In samenwerking met Custtom

Dat geweldige vriend(inn)enweekend, de geboorte van je spruit, je bruiloft, een knuffel met oma of simpelweg een prachtige foto die je blij maakt. We hebben allemaal een filmrol vol herinneringen in onze broekzak. Heb je ‘m gevonden? Nou, precies die foto is een te gek cadeau-idee. Vereeuwig ‘m op canvas met behulp van Custtom!

Waarom Custtom?

Die ene bijzondere foto verdient natuurlijk een perfecte afdruk. Maar je wilt ook dat het afdrukken duurzaam en eerlijk gebeurt. En eerlijk is eerlijk, het moet een beetje snel, want dat feestje staat waarschijnlijk al voor de deur! Custtom is dé plek waar je moet zijn. Ze produceren hun foto’s op canvas volledig in Nederland, wat zorgt voor een lage ecologische voetafdruk. Het vilt dat ze gebruiken, is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zo wordt plastic afval omgetoverd tot iets waardevols. Bovendien gebruiken ze inkt op waterbasis, zonder chemische toevoegingen. Mooi, toch? En voor de last-minute planners: ze kunnen binnen een dag leveren. Niet tevreden? Geen zorgen, gewoon terugsturen! Custtom houdt zijn klantbeoordeling – een 9.9 – graag op peil. Dus geen verzoek te gek, kom maar door met je vraag!

Handig: het cadeau kan nadat het is uitgepakt meteen in actie gezien worden dankzij het ophangsysteem dat je bij elke bestelling gratis ontvangt.

Twee voorbeelden van Custtom, foto op linnen.

Originele foto op canvas: hexagon foto’s

Naast de klassieke canvas foto biedt Custtom ook een andere toffe optie: de hexagon foto. Deze zeshoekige fotoprints zorgen voor een speels en accent in je interieur. Een tof idee is om meerdere hexagonen naast elkaar te hangen voor een dynamisch effect!

Custtom, een blijvend cadeau!

Kortom, een gepersonaliseerd cadeau, zoals een foto op canvas, is niet alleen een mooi gebaar, maar ook een blijvende herinnering aan bijzondere momenten. Of je nu een speciaal moment wilt vastleggen voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, met de duurzame producten van Custtom geef je een cadeau dat echt wat betekent – voor de ontvanger én de planeet. Dus welke foto wordt het?

Meer duurzamere cadeautips

Photo credits: Custtom.

Share

Foto van Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.
Foto van Saskia Sampimon-Versneij

Saskia Sampimon-Versneij

Oprichter van thegreenlist.nl. Haar doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor een duurzamer leven. Sas schreef ook hét duurzame lifestyle boek NIKS NIEUWS.

gerelateerde artikelen

HEB JE EEN TOF IDEE OF ZIN IN MEER GROENERE INSPIRATIE?

Zo kun je thegreenlist.nl volgen of met ons in contact komen:

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Ontvang meer duurzame inspiratie, groene tips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox

VOLG @THEGREENLIST.NL

Dit artikel bevat mogelijk affiliate linkjes. Dit betekent dat thegreenlist.nl een kleine commissie ontvangt als je via deze link iets koopt, meestal is dat tussen de 3% en 10%. Een win-win situatie: jij krijgt een directe link naar mooie duurzame producten én je steunt met je aankoop ons uitzoekwerk – waar we het liefst nog heel lang mee doorgaan. Wij linken alleen naar producten en sites waar we fan van zijn of achter staan.

Schrijf je in voor de groenere nieuwsbrief!

Wil je geen artikelen en nieuwtjes missen van thegreenlist.nl, een kijkje achter de schermen krijgen en altijd op de hoogte blijven van groene voordeeltjes en winacties? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief: