Samenwerken

Ook je eigen groene content zonder spruitjeslucht ;)? Maar natuurlijk kan dat! Ik klim graag achter mijn laptop, in mijn telefoon of voor de camera. Ik heb drie groene smaken.

Je zoekt een influencer

Je zoekt aandacht voor jouw duurzame boodschap onder een (licht)groen publiek. Dan ontwikkel ik met plezier toffe (campagne)content die ontsloten wordt op mijn blog en/of rap groeiende Instagram. We kunnen klein beginnen of meteen groots uitpakken. Iets ertussenin kan ook ;).

Je zoekt een creator of expert voor jouw platform

Je werkt bij een (online) uitgever, dagblad, bureau of omroep en je hebt dus al je eigen waanzinnige platform en bereik. Je zoekt kwaliteitscontent over duurzaamheid of een wijsneus met een mening. Dit kan als one-off of als terugkerende expert of creator. Ook dan zit je goed. Als geschoold journalist en ervaren televisie- en contentmaker draai ik mijn hand niet om voor journalistiek schrijf -of televisiewerk of een ander optreden ;).

Op zoek naar een ervaren formatdenker en televisiemaker?

Je zoekt een (format)serie of idee

Sas van The Green List kan ook op andere (online) kanalen de boel een beetje opschudden. Deze kleur kan branded contentmakers aanspreken! Je bent op zoek naar een format of ludiek idee om het duurzame merkverhaal langer onder onder de aandacht te brengen. Als ervaren creatief en formatmaker lever ik ik graag mooi werk dat past in jouw contentmix.

Bekijk de mediakit.


Laten we de boel samen een beetje opschudden