Samenwerken

Ook je eigen groene content zonder spruitjeslucht ;)? Maar natuurlijk kan dat! Ik klim graag achter mijn laptop, in mijn telefoon of voor de camera. Ik heb drie groene smaken.

Je zoekt een influencer

Je zoekt aandacht voor jouw duurzame boodschap onder een (licht)groen publiek. Dan ontwikkel ik met plezier toffe (campagne)content voor op mijn blogsite en/of mijn community op Instagram. We kunnen klein beginnen of meteen groots uitpakken. Iets ertussenin kan ook ;).

Je zoekt een creator of expert voor jouw platform

Je werkt bij een merk, (online) uitgever, dagblad, bureau of omroep en je hebt dus al je eigen waanzinnige platform en bereik. Je zoekt kwaliteitscontent over duurzaamheid of een wijsneus met een mening. Dit kan als one-off of als terugkerende expert of creator. Ook dan zit je goed. Als geschoold journalist en ervaren televisie- en contentmaker draai ik mijn hand niet om voor journalistiek schrijf -of televisiewerk of een ander optreden.

Op zoek naar een ervaren formatdenker en televisiemaker?

Je zoekt een (format)serie of idee

Sas van The Green List kan ook op andere (online) kanalen de boel een beetje opschudden. Deze kleur kan branded contentmakers aanspreken! Je bent op zoek naar een format of ludiek idee om het duurzame merkverhaal langer onder onder de aandacht te brengen. Als ervaren creatief en formatmaker lever ik ik graag mooi werk dat past in jouw contentmix.

Bekijk mijn mediakit.

Download my mediakit in English.


Laten we de boel samen een beetje opschudden

Wat klanten zeggen over samenwerken:

Anne de Vlaam – Greenchoice

Het was een FEEST om met Saskia samen te werken – en ook de content die ze voor ons maakte was een feest. Saskia voelde onze doelgroep exact aan, en blijft ondertussen haar vrolijke en enthousiaste zelf. Ze denkt goed mee en zelfs verder, wat de samenwerking heel leuk en waardevol maakte. Je voelde aan de samenwerking en de content dat Saskia met hart en ziel werkt. Geen gekuntsel of bedachte content, maar informatief, met humor en écht authentiek. Wil je een frisse wind door je duurzame content, dan is Saskia absoluut een aanrader! Keep up the good work!


Angela Ursum – Food for Skin

“Food for Skin heeft bewust voor een samenwerking met thegreenlist.nl gekozen omdat Saskia duurzaamheid toegankelijk en leuk maakt! Saskia is super fijn om mee te werken: positief, zeer professioneel en heel duidelijke communicatie. Saskia is echt, oprecht en heeft een flinke dosis humor!

Lotte Hertog – MOYU

Bij MOYU werken we alleen samen met mensen die ook echt affiniteit hebben met duurzaam, bewust en minimalistisch leven. Vanuit dat enthousiasme kan een mooie samenwerking ontstaan en dat is precies wat we hebben gevoeld en gezien bij/met (dankzij!) Saskia van The Green List. Ze voelde heel betrokken bij onze missie en onze producten en we hebben er ook mooie PR door gekregen. Absoluut de investering waard!


Nelleke Wegdam – New Optimist

Door haar enthousiasme was het mogelijk een mooie verbinding te maken. Een verbinding tussen ons maar ook met al die optimisten die Saskia weer wist te bereiken.
Het was fijn om met haar te werken, en te merken dat ze alleen oprecht wil communiceren. Ze had een duidelijke mening over hoe ons product bij haar kon aansluiten en dus ook het beste resultaat zou kon behalen. Voor herhaling vatbaar! Keep up the good work!

Mirjam Hamming – Smart Wardrobe

Ik “viel” meteen voor Saskia’s enorme fijne energie. Haar eerlijke en humoristische manier waarop ze haar ontdekkingstocht naar een duurzame levensstijl deelt. Niet alleen is samenwerken met Saskia enorm gezellig. Ze werkt ook professioneel, komt haar afspraken na en denkt mee. Ze heeft een enorme trouwe fijne volgers groep. Mijn volgers aantallen groeit na elke samenwerkingsactie met Saskia. En ook mijn diensten (online cursussen) heb ik n.a.v. onze live sessies verkocht. Ik ben dan ook erg blij met onze samenwerking!


Yasmine Bouzerda – Kazidomi

We zijn een samenwerking met Saskia aangegaan omdat zij helemaal aansluit bij onze missie om duurzaam consumeren toegankelijker te maken. Met haar aanstekelijke humor en positieve uitstraling brengt ze elke boodschap op een authentieke manier over aan haar volgers. Saskia stopt enorm veel energie in het brainstormen en creëren van haar content. Telkens weer denkt ze met ons mee over concepten en nieuwe invalshoeken. Samenwerken met Saskia is professioneel, georganiseerd en inspirerend. Een echte groene topper!


Sabrina Stinn – JUNGLÜCK

Saskia is simply great! she brings in a lot of creative, different, and exciting ideas and always shares authentic and real content. Due to her interest and proficiency in sustainability, she’s creating high-quality content (always with a hint of humor) and is therefore also trusted by her community. We liked a lot, that Saskia doesn’t need a lot of guidance and still exceeds our content expectations. Definitely a recommendation!


Luise Spengler – gitti

Working with Saskia was a real pleasure. She came up with a lot of her own ideas and was super motivated about making the most out of the project.We especially loved how professional Saskia was working and how she was able to spread her positive energy – both to her community during the project but also to us as a brand, even if it was just via mail. We’d definitely collaborate again and are wishing Saskia all the best with her business.