Samenwerken

De belangrijkste waarden van thegreenlist.nl zijn authenticiteit en geloofwaardigheid. Ik ga graag samenwerkingen aan met merken die dezelfde duurzame ambities hebben en mij en mijn volgers kunnen helpen bij het maken van bewuste(re) keuzes. Hoe we een mooi groen merkverhaal samen over de bühne krijgen? Door elke communicatievraag te beantwoorden met steengoede authentieke, echte storytelling waar mijn persoonlijke ervaring centraal staat.

Een samenwerking kan uiteraard eenmalig zijn, maar om samen echt de boel een beetje op te schudden vorm ik liever een team met je zodat we samen een aanpak en storyline kunnen bedenken een een voor langdurige samenwerking op al mijn (en nog beter: ook jouw) kanalen! Als je kiest voor samenwerken met thegreenlist.nl dan ga je in zee met een bevlogen vakidioot. Ik ben geschoold journalist en heb al meer dan zestien jaar ervaring als content maker: als tv-maker en als creative producer zowel aan bureauzijde als in de corporate wereld.

Voel je een groene klik? Stuur me gerust een e-mail: saskia@thegreenlist.nl

Je zoekt een influencer

Je zoekt aandacht voor jouw duurzame boodschap onder een (licht)groen publiek. Dan ontwikkel ik met plezier toffe (campagne)content voor op mijn blogsite en mijn community op Instagram. We kunnen klein beginnen of meteen groots uitpakken. Iets ertussenin kan ook ;).

Je zoekt een creator of expert voor jouw platform

Je werkt bij een merk, (online) uitgever, dagblad, bureau of omroep en je hebt je eigen platform en publiek waarvoor je content over duurzaamheid zoekt. Als geschoold journalist en ervaren tv- en contentmaker draai ik mijn hand niet om voor een geschreven artikel, video, podcast of andere vorm van content.

Je zoekt een (format)serie of idee

Deze kleur kan branded contentmakers aanspreken: Je bent op zoek naar een format of ludiek idee om het duurzame merkverhaal langer onder onder de aandacht te brengen. Als ervaren creatief en formatmaker ontwikkel ik graag een idee en aanpak dat past in jouw contentmix.

Bekijk mijn mediakit.

Download my mediakit in English.


Wat klanten zeggen over samenwerken:


Anne de Vlaam – Greenchoice

Het was een FEEST om met Saskia samen te werken – en ook de content die ze voor ons maakte was een feest. Saskia voelde onze doelgroep exact aan, en blijft ondertussen haar vrolijke en enthousiaste zelf. Ze denkt goed mee en zelfs verder, wat de samenwerking heel leuk en waardevol maakte. Je voelde aan de samenwerking en de content dat Saskia met hart en ziel werkt. Geen gekuntsel of bedachte content, maar informatief, met humor en écht authentiek. Wil je een frisse wind door je duurzame content, dan is Saskia absoluut een aanrader! Keep up the good work!


Lotte Hertog – MOYU

Bij MOYU werken we alleen samen met mensen die ook echt affiniteit hebben met duurzaam, bewust en minimalistisch leven. Vanuit dat enthousiasme kan een mooie samenwerking ontstaan en dat is precies wat we hebben gevoeld en gezien bij/met (dankzij!) Saskia van The Green List. Ze voelde heel betrokken bij onze missie en onze producten en we hebben er ook mooie PR door gekregen. Absoluut de investering waard!


Mirjam Hamming – Smart Wardrobe

Ik “viel” meteen voor Saskia’s enorme fijne energie. Haar eerlijke en humoristische manier waarop ze haar ontdekkingstocht naar een duurzame levensstijl deelt. Niet alleen is samenwerken met Saskia enorm gezellig. Ze werkt ook professioneel, komt haar afspraken na en denkt mee. Ze heeft een enorme trouwe fijne volgers groep. Mijn volgers aantallen groeit na elke samenwerkingsactie met Saskia. En ook mijn diensten (online cursussen) heb ik n.a.v. onze live sessies verkocht. Ik ben dan ook erg blij met onze samenwerking!


Angela Ursum – Food for Skin

“Food for Skin heeft bewust voor een samenwerking met thegreenlist.nl gekozen omdat Saskia duurzaamheid toegankelijk en leuk maakt! Saskia is super fijn om mee te werken: positief, zeer professioneel en heel duidelijke communicatie. Saskia is echt, oprecht en heeft een flinke dosis humor!


Nelleke Wegdam – New Optimist

Door haar enthousiasme was het mogelijk een mooie verbinding te maken. Een verbinding tussen ons maar ook met al die optimisten die Saskia weer wist te bereiken.
Het was fijn om met haar te werken, en te merken dat ze alleen oprecht wil communiceren. Ze had een duidelijke mening over hoe ons product bij haar kon aansluiten en dus ook het beste resultaat zou kon behalen. Voor herhaling vatbaar! Keep up the good work!


Yasmine Bouzerda – Kazidomi

We zijn een samenwerking met Saskia aangegaan omdat zij helemaal aansluit bij onze missie om duurzaam consumeren toegankelijker te maken. Met haar aanstekelijke humor en positieve uitstraling brengt ze elke boodschap op een authentieke manier over aan haar volgers. Saskia stopt enorm veel energie in het brainstormen en creëren van haar content. Telkens weer denkt ze met ons mee over concepten en nieuwe invalshoeken. Samenwerken met Saskia is professioneel, georganiseerd en inspirerend. Een echte groene topper!


Sabrina Stinn – JUNGLÜCK

Saskia is simply great! she brings in a lot of creative, different, and exciting ideas and always shares authentic and real content. Due to her interest and proficiency in sustainability, she’s creating high-quality content (always with a hint of humor) and is therefore also trusted by her community. We liked a lot, that Saskia doesn’t need a lot of guidance and still exceeds our content expectations. Definitely a recommendation!


Luise Spengler – gitti

Working with Saskia was a real pleasure. She came up with a lot of her own ideas and was super motivated about making the most out of the project.We especially loved how professional Saskia was working and how she was able to spread her positive energy – both to her community during the project but also to us as a brand, even if it was just via mail. We’d definitely collaborate again and are wishing Saskia all the best with her business.


Nanette Hogervorst – SFGC

Samenwerken met Saskia ging super soepeltjes! Ze komt proactief met toffe ideeën en denkt met je mee. Ik heb echt gevoeld dat ze zich oprecht met haar account inzet voor een betere wereld en daarin haar eigen ding doet. Die authenticiteit, die er wat mij betreft aan alle kanten afspat, is waarom ik het echt fijn vond om met Saskia te werken. Het verklaart denk ik ook het hoge bereik en engagement die we op onze content kregen – waar we als bedrijf natuurlijk heel blij mee zijn en ons in staat stelt nog meer mensen te inspireren.