Collabs

Ook je eigen groene content zonder spruitjeslucht ;)? Maar natuurlijk kan dat! Ik klim graag achter mijn laptop, in mijn telefoon of voor de camera. Ik heb drie groene smaken.

Je zoekt een influencer

Je zoekt aandacht voor jouw duurzame boodschap onder een (licht)groen publiek. Dan ontwikkel ik met plezier toffe (campagne)content voor op mijn blogsite en/of mijn community op Instagram. We kunnen klein beginnen of meteen groots uitpakken. Iets ertussenin kan ook ;).

Je zoekt een creator of expert voor jouw platform

Je werkt bij een merk, (online) uitgever, dagblad, bureau of omroep en je hebt dus al je eigen waanzinnige platform en bereik. Je zoekt kwaliteitscontent over duurzaamheid of een wijsneus met een mening. Dit kan als one-off of als terugkerende expert of creator. Ook dan zit je goed. Als geschoold journalist en ervaren televisie- en contentmaker draai ik mijn hand niet om voor journalistiek schrijf -of televisiewerk of een ander optreden.

Op zoek naar een ervaren formatdenker en televisiemaker?

Je zoekt een (format)serie of idee

Sas van The Green List kan ook op andere (online) kanalen de boel een beetje opschudden. Deze kleur kan branded contentmakers aanspreken! Je bent op zoek naar een format of ludiek idee om het duurzame merkverhaal langer onder onder de aandacht te brengen. Als ervaren creatief en formatmaker lever ik ik graag mooi werk dat past in jouw contentmix.

Bekijk de mediakit.

Download the Mediakit in English.


Laten we de boel samen een beetje opschudden

Wat klanten zeggen over samenwerken:

Angela Ursum – Oprichter Food for Skin

“Food for Skin heeft bewust voor een samenwerking met thegreenlist.nl gekozen omdat Saskia duurzaamheid toegankelijk en leuk maakt! Saskia is super fijn om mee te werken: positief, zeer professioneel en heel duidelijke communicatie. Saskia is echt, oprecht en heeft een flinke dosis humor!


Lotte Hertog – Head of Communication MOYU

Bij MOYU werken we alleen samen met mensen die ook echt affiniteit hebben met duurzaam, bewust en minimalistisch leven. Vanuit dat enthousiasme kan een mooie samenwerking ontstaan en dat is precies wat we hebben gevoeld en gezien bij/met (dankzij!) Saskia van The Green List. Ze voelde heel betrokken bij onze missie en onze producten en we hebben er ook mooie PR door gekregen. Absoluut de investering waard!


Mirjam Hamming – Oprichter Smart Wardrobe

Saskia en ik hebben elkaar via Instagram ontmoet. Ik “viel” meteen voor haar enorme fijne energie. Haar eerlijke en humoristische manier waarop ze haar ontdekkingstocht naar een duurzame levensstijl deelt. Al vrijwel direct heb ik haar vorig jaar gecontact met het voorstel om samen te werken. Saskia reageerde direct super enthousiast. En Tadaa, een jaar verder, hebben we er al vier live sessies op zitten. Niet alleen is samenwerken met Saskia enorm gezellig. Ze werkt ook professioneel, komt haar afspraken na en denkt mee. Ze heeft een enorme trouwe fijne volgers groep. Mijn volgers aantallen groeit na elke samenwerkingsactie met Saskia. En ook mijn diensten (online cursussen) heb ik n.a.v. onze live sessies verkocht. Ik ben dan ook erg blij met onze samenwerking!